h

SP Gouda kiest nieuw bestuur

27 januari 2022

SP Gouda kiest nieuw bestuur

Foto: SP

De leden van SP Gouda en Krimpenerwaard hebben tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw afdelingsbestuur gekozen.

Robert Brand (35) is door de leden gekozen als voorzitter en is daarmee de opvolger van Boris Stil. Stijn Dekker (36) is gekozen tot organisatiesecretaris. Steven Peltenburg (16) en Aad Grimbergen (63) completeren het bestuur, dat gekozen is voor een periode van 2 jaar.

Tijdens de ledenvergadering werd het afzwaaiende afdelingsbestuur -  Boris Stil, Hannie Van Ede-Pas, Lenny Roelofs, Annemieke Kruyt en Elly Schouwenaar – bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Robert Brand: “Onze afdeling heeft een roerige tijd achter de rug. Tegelijkertijd is er ook een breed besef onder alle leden dat we een streep moeten zetten onder wat er is gebeurd en verder moeten. Veel dank aan het vertrekkende bestuur voor hun inzet en hun toezegging voor een goede overdracht. Zo kan het nieuwe bestuur goed voorbereid en met fris nieuw élan beginnen.”

Foto: SP

Het afzwaaiend bestuur: Lenny, Hanny, Boris, Elly en Annemieke

De SP doet in Gouda niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dat betekent niet dat de SP stil gaat zitten. Brand: “Bijna 4000 mensen in Gouda en Krimpenerwaard stemden vorig jaar tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op de SP. Zij rekenen op een SP, die omkijkt naar de kwetsbare mensen in de samenleving. Een SP die met bewoners opstaat tegen een gemeente en woningcorporaties die niet thuis geven. Een SP die voorop gaat in het organiseren van het verzet tegen de naderende rechtse rampspoed van Rutte IV. Zij aan zij met iedereen die met ons de schouders eronder wil zetten voor een eerlijkere samenleving. Zetel of niet, dat geluid zullen wij ook de komende jaren van de straat naar de raad brengen.”

U bent hier