h

Buurten in Korte Akkeren: Koopkracht en PrinsjesdagProtest

10 september 2022

Buurten in Korte Akkeren: Koopkracht en PrinsjesdagProtest

Foto: SP

Terwijl grote bedrijven woekerwinsten maken, staat voor veel mensen het water hen aan de lippen. Dat moet anders, dat kan anders! Dat was de boodschap die de SP vandaag had tijdens gesprekken met buurtbewoners in Korte Akkeren.

De boodschappen, energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder. Maar onze lonen, AOW en uitkeringen stijgen niet. Ondertussen maken grote bedrijven enorme winsten en worden de superrijken alsmaar rijker. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid.

Wij zeggen: Zet de grote winsten van bedrijven in om de kosten voor mensen direct te verlagen.

Foto: SP

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september in Den Haag, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest! 

  • Wat: PrinsjesdagProtest!
  • Wanneer: Zaterdag 17 september. Start om 13:00 uur.
  • Waar: Koekamp in Den Haag.
  • Meereizen: Afdeling Gouda en Krimpenerwaard reist gezamenlijk af naar de demonstratie.

Kom in actie en meld je aan via gouda@sp.nl!

U bent hier