h

SP start Meldlijn hoge energierekening

2 januari 2023

SP start Meldlijn hoge energierekening

Foto: SP

De SP lanceert de landelijke Meldlijn Hoge Energierekening. Met deze Meldlijn verzamelt de SP meldingen van mensen die de energierekening niet meer kunnen betalen. Daarnaast wil de partij weten of het ingevoerde prijsplafond voldoende oplossing biedt.

Mensen kunnen telefonisch hun verhaal kwijt door te bellen met 0800-0225005 of door een melding te doen op sp.nl/meldlijn. De SP gebruikt de meldingen om problemen van mensen aan te kaarten in de Tweede Kamer. Waar actie nodig is, zal SP Gouda zich samen met mensen inzetten voor oplossingen.

SP-afdelingsvoorzitter Robert Brand: “Terwijl het kabinet miljardensubsidies aan commerciële energiebedrijven geeft die woekerwinsten maken, komen steeds meer mensen in de problemen. Wij roepen mensen op ons te bellen en hun verhaal te doen zodat de SP zich in kan zetten voor sociale oplossingen, zowel lokaal als in de Tweede Kamer."

De Meldlijn Hoge Energierekening is op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur gratis te bellen op 0800-0225005 of door een melding te doen op sp.nl/meldlijn.

 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier