h

Maandag 10 juli: Kennismakingsavond

1 juli 2023

Maandag 10 juli: Kennismakingsavond

Foto: Stijn Dekker / SP Gouda

Op maandag 10 juli organiseren we een Kennismakingsavond voor alle nieuwe leden sinds 2020. Het wordt een avond met intressante sprekers. We gaan het elkaar hebben over de laatste politieke ontwikkelingen, waaronder natuurlijk de val van het kabinet en de komende verkiezingen.

Een deel van onze nieuwe leden heeft vanwege de corona crisis helaas nog niet de gelegenheid gehad om persoonlijk kennis te komen maken met de partij en onze afdeling. Daarom organiseren we deze avond speciaal voor hen. Maar natuurlijk is iedereen die de SP (beter) wil leren kennen deze avond van harte welkom! 

Meld je aan via gouda@sp.nl

Programma

SP partijsecretaris Arnout Hoekstra komt vertellen over de laatste politieke ontwikkelingen in Den Haag. We gaan daarna dieper in op wat onze partij zo uniek maakt en onze roemruchte geschiedenis. Tot slot spreken we met elkaar over de komende verkiezingscampagne in Gouda en Krimpenerwaard.

Locatie: Zalencentrum Le Patapouf - Gouda
Adres: Kolkmanstraat 1-3, 2805 CG Gouda
Aanvang: 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)

Aanmelden

Kom je gezellig langs? Meld je dan snel aan met een mailtje naar gouda@sp.nl

Wil je iemand meenemen? Leuk, dat mag altijd! Lid, of (nog) geen lid. Laat het ons weten in de mail wie er met je meekomt.


Kom je van ver? De Patapouf is makkelijk bereikbaar met de auto en er is meestal voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is Le Patapouf rolstoelvriendelijk ingericht.

Update 8-7-2023: Onze eerder aangekondigde gast Mahir Alkaya heeft deze avond verplichtingen in de Tweede Kamer. Onze Partijsecretaris Arnout Hoekstra komt hem vervangen.

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier