h

2 november - Politiek Café: Van het Groene Hart naar Den Haag

21 oktober 2023

2 november - Politiek Café: Van het Groene Hart naar Den Haag

Foto: Maurits Gemmink

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november staat er veel op het spel. Na 13 jaar rechtse rampspoed onder Rutte heeft het land de kans om de koers van het land ten goede te keren. Richting een land waar niet de kille Euro's, maar de menselijke maat centraal staat. Wie gaat daarbij de stem van het Groene Hart vertegenwoordigen?

Harre van der Nat (1976) staat op plek 15 van de SP bij de komende verkiezingen. Harre kent het Groene Hart als geen ander. Hij was jarenlang woonachtig in Alphen aan den Rijn en woont nu in Leiderdorp. Harre is zonder opsmuk, maakt politiek niet onnodig ingewikkeld en spreekt duidelijke taal.

Harre gaat op 2 november tijdens ons politiek café in gesprek met mensen uit Gouda en de omgeving over hun problemen: woningnood, toenemende tweedeling, exploderende kosten voor zorg en gas. Harre bespreekt de politieke keuzes die deze problemen hebben veroorzaakt en wat hij gaat doen om deze problemen aan te pakken voor mensen uit het Groene Hart en ver daarbuiten.

Dus kom naar ons Politiek Café: Van het Groene Hart naar Den Haag!

Wanneer: Donderdag 2 november
Waar: Le Patepouf (Kolkmanstraat 1-3, Gouda)
Hoe laat: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30
Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage is welkom!

Meld je hier aan!

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier