h

De buurtbus gaat weer rijden!

16 november 2020

De buurtbus gaat weer rijden!

Foto: SP

Naar aanleiding van onze actie en brief aan Arriva waarin we vroegen om de terugkeer van de buurtbus tussen Reeuwijk en Gouda, ontving de SP vandaag een brief van Arriva met de toezegging dat de buurtbus op korte termijn weer gaat rijden.

Vanwege Corona rijden de buurtbussen al maanden niet. Met nam oudere mensen zijn afhankelijk  van deze publieke voorziening om o.a. naar het Groen Hart Ziekenhuis of het NS station Gouda te reizen.

In oktober voerde de SP actie voor de terugkeer van de buurtbus. Vervolgens riep de SP  Arriva per brief op om de diensten van de buurtbus, of een gelijkwaardige voorziening tussen Gouda en Reeuwijk, tegen dezelfde kosten, te hervatten.

Lees hier de brief die de SP ontving van Arriva.

U bent hier