h

wachtlijsten jeugdhulp in Gouda doordat het geld op is in 2016

19 oktober 2016

wachtlijsten jeugdhulp in Gouda doordat het geld op is in 2016

Foto: SP

Na lang aandringen van de SP gaf voormalig wethouder Werger dit voorjaar toe dat er wachtlijsten waren in de jeugdzorg. Tevens meldden cliënten van  de instelling Jeugd GGZ Rivierduinen ons dat door vertrek of overplaatsing van hun begeleiders hun hulp voor kortere of langere tijd werd afgebroken.

Opnieuw hebben cliënten van de jeugdzorg bij ons aan de bel getrokken. Meerdere cliënten hebben te horen gekregen wel een intake te krijgen, maar geen behandeling. De reden? Het geld voor jeugdhulp  is op in 2016 in Gouda! Dat kan niet en is in strijd met de jeugdwet volgens de SP. We hebben tekst en uitleg gevraagd aan de wethouder.

Gerelateerde artikelen

Zeer verontrustende klachten over GGZ kinderen en jeugd Rivierduinen

SP vraagt uitleg over vermindering inkoop jeugdzorg bij GGZ

 

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier