h

Nieuws uit 2018

20 december 2018

Geen containeroverslag op het Sluiseiland

Foto: Jeroen van Walstijn

Recent is een onderzoeksrapport van Panteia verschenen over een mogelijke containeroverslag in Gouda. Conclusie is dat Sluiseiland geen goede locatie is. De Goudse Poort heeft de voorkeur.

Lees verder
16 december 2018

Politiek cafe SP over ecologische ongelijkheid

Foto: SP

Op 10 januari 2019 starten we het eerste politiek café van 2019 van de SP met een bijzondere gastspreker; Dr. Shivant Jhagroe, bekend van publicaties over de eco-elite en ecologische ongelijkheid. Hij wil inspireren én irriteren, juist om andere denksporen mogelijk te maken, dan de gebaande paden in het denken over klimaat-adaptie en duurzaamheid.

Lees verder
11 november 2018

SP onderzoekt bejegening bewoners door gemeente Gouda

Foto: SP

De SP doet onderzoek naar de bejegening van de gemeente naar bewoners die een beroep doen op de gemeentelijke dienstverlening.

Lees verder
22 oktober 2018

SP en GBG: Gouda steun het Nationaal Holocaust Namenmonument

Foto: Nationaal Namenmonument / www.nationaalnamenmonument.nl

De SP en GBG roepen de gemeente Gouda op om een bijdrage te leveren aan het Nationaal Holocaust Namenmonument in Amsterdam. Het Nationaal Holocaust Namenmonument zal ook de namen van de 386 vermoorde joden uit Gouda vermelden. De partijen vinden daarom dat de gemeente Gouda (naast vele andere donateurs) ook verantwoordelijkheid moet nemen om het Nationaal Holocaust monument te steunen en zo de herinneringen aan de gruwelen van de Jodenvervolging levend te houden.  

Lees verder
13 oktober 2018

Laat de kinderen, ouders en leraren van de Triangel niet in onzekerheid zitten; de school moet in de buurt blijven!

Foto: SP

Gemeente Gouda luister naar ouders en leerkrachten van Basisschool de Triangel Gouda, die trots zijn op hun school en deze in de buurt willen houden. Goede scholen worden niet aan de tekentafel van een adviesbureau gemaakt, maar samen met degenen die de school dragen.

Lees verder
10 oktober 2018

Straatspreekuur fractie SP

Foto: SP

Op zaterdag 13 oktober organiseert de SP een straat-spreekuur met de fractie van de gemeenteraad.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier