h

Nieuws uit 2016

24 december 2016

Januari publicatie resultaten meldpunt verkeersveiligheid

Foto: SP

In januari publiceren we de resultaten van het Meldpunt verkeersveiligheid. Het leverde meer dan 200 meldingen op. We werkten met een website waarop mensen zelf hun melding en oplossing op een interactieve kaart konden aangeven.

Lees verder
24 december 2016

Kerstwens "Vooruitgang begint bij het bestrijden van achterstand"

Foto: SP

De SP wenst u een heel gelukkig, succesvol en gezond 2017 toe! We blijven ons inspannen voor een open, betrokken en vrije Goudse samenleving, waarin solidariteit voorop staat. Vooruitgang begint bij het bestrijden van achterstand. We hebben elkaar voortdurend nodig, ook in 2017.

Lees verder
18 december 2016

SP fractievoorzitter Lenny Roelofs is top raadslid volgens Elsevier

Foto: SP

Elsevier brengt in het kerstnummer een ode aan 9 top raadsleden. Onze Goudse fractievoorzitter Lenny Roelofs is 1 van de toppers.

Lees verder
28 november 2016

Artikel 1 van onze grondwet krijgt, op initiatief van de SP Gouda, een prominente plek in het Huis van de Stad

Artikel 1 van de Grondwet gaat over gelijke behandeling en over het verbod op discriminatie. “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.” Een motie waarin de SP vroeg om dit belangrijke artikel uit onze grondwet een prominente plaats te geven in het Huis van de Stad kreeg steun van een meerderheid van de Goudse gemeenteraad.

Lees verder
15 november 2016

SP organiseert openbare avond over Masterplan Armoede en schulden

Foto: SP

Op dinsdag 22 nov a.s. vanaf 20.15 uur organiseert de SP Gouda een informatieavond in De Veste over het SP Masterplan Armoede en schulden - leven zonder geldzorgen. Inloop vanaf 19.45 uur.

Lees verder
3 november 2016

De Goudse Reddingsbrigade heeft een nieuw onderkomen

Foto: SP

Dankzij de inzet van de SP en met steun van de voltallige gemeenteraad heeft de Goudse Reddingsbrigade eindelijk een nieuw onderkomen voor haar vaar- en voertuigen. Onlangs werd bekend dat de Goudse Reddingsbrigade een nieuw onderkomen krijgt in de Keerkring.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier