h

Nieuws uit 2011

27 december 2011

Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor

Marja SchoenmakersMarja Schoenmakers › Als kersverse voorzitter wil ik jullie, de leden van de Socialistische Partij Gouda, graag leren kennen. Zodat we gedachten kunnen uitwisselen, meningen vormen, en indien nodig actie ondernemen.

Lees verder
4 december 2011

Ledenvergadering kiest nieuw bestuur

De leden van de SP Gouda en omstreken hebben op de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur voor de afdeling gekozen. Marja Schoenmakers heeft het voorzitterschap overgenomen en Hanny van Ede zal de taak van organisatie-secretaris op zich nemen.De zittende bestuursleden Elselien van Diffelen, Debbie Brenkman (penningmeester) en Erik Kokke blijven actief in het bestuur. De ALV stond verder in het teken van een terugblik op de activiteiten van de afdeling.

Lees verder
3 december 2011

"Natuurlijk zet ik die handtekening!"

Ketting van solidariteit

"Natuurlijk zet ik die handtekening!", dat was een van de vele positieve reacties die de SP Gouda tijdens de laatste etappe in de campagne 'Armoede Werkt Niet'. Andere reacties waren 'Belachelijk, dit kunnen ze toch niet doen", 'Geef deze mensen een doel in het leven' en 'Laat de botte bijl van de bezuinigingen bij deze groep achterwege, doe effe normaal!"

Lees verder
1 december 2011

Algemene ledenvergadering

Op 1 december is in buurthuis 'De Kade' de Algemene Ledenvergadering van SP Gouda en omstreken. Het programma begint om 20.00 uur. Tijdens de vergadering vindt de verkiezing plaats voor verschillende bestuursfuncties.

Lees verder
25 november 2011

Maak een vuist tegen armoede

Werkhandschoen Armoede Werkt Niet
Het kabinet laat jonge mensen met een handicap, mensen in de bijstand en werknemers van de sociale werkplaats de crisis betalen. Op 3 december gaat de SP in Gouda weer de straat op om duidelijk te maken wat hiervan van de gevolgen zijn. Doe mee!

Lees verder
25 november 2011

Fusie Gouda - Waddinxveen gaat niet door

Mede door de inzet van de SP Gouda heeft de Goudse gemeenteraad voorlopig afgezien van de ‘langgewenste’ fusie met Waddinxveen. De gemeente stopt ARHI-procedure en richt zich de komende tijd op samenwerking in plaats van inlijving.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier