h

Nieuws uit 2014

28 december 2014

Wat doe ik als gemeente mijn huishoudelijke hulp stopt of wijzigt?

In dit artikel van Ieder(in), netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte, wordt uitgelegd wat u tegen het wijzigen of stopzetten van de hulp kunt doen. Ook hebben we een format voor een bezwaarschfit toegevoegd. Let op: als u bezwaar maakt dan dient u een kopie van de wijziging van het aantal uren huishoudelijke hulp zelf toe te voegen. 

Lees verder
26 december 2014

Positie wijkteams versterkt

Een grote meerderheid van de gemeenteraad heeft op 17 december een belangrijke wijziging voor de wijkaanpak ondersteund. De wijziging, op initiatief van de SP en ondersteunt door GBG en de VVD, betekent een versterking van de positie van de wijkteams in de komende jaren.

Lees verder
25 december 2014

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2015

We wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2015

Lees verder
23 november 2014

Fatsoenlijke stalling boten Goudse reddingsbrigade is noodzaak

Onlangs heeft de Goudse Reddingsbrigade om een (kleine) financiële bijdrage gevraagd voor de stalling van haar reddingsboten. De SP Gouda steunt het verzoek van de Goudse reddingsbrigade. Immers het werk dat de Goudse reddingsbrigade doet is van levensbelang. De fractie van de Goudse SP heeft daarom schriftelijke vragen gesteld aan het college.

Lees verder
9 november 2014

GOUWENAAR HANS SLOOTER HOOG OP DE SP LIJST PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN

Op 1 november, tijdens de Regioconferentie in Rotterdam, is Gouwenaar Hans Slooter officieel kandidaat gesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015. Hij staat, namens de SP, op de vijfde plaats.

Lees verder
5 november 2014

SP Gouda rouwt om bezuinigingsbeleid sociaal domein

Woensdag 5 november besluit de gemeenteraad in Gouda over de integrale beleidsnota "Sociaal domein". De nota is de basis voor de invoering van de drie decentralisaties in Gouda; de Jeugdwet, de WMO 2015 en de Participatie wet.  De SP Gouda stemt tegen deze bezuinigingsnota.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier