h

Nieuws uit 2020

16 november 2020

De buurtbus gaat weer rijden!

Foto: SP

Naar aanleiding van onze actie en brief aan Arriva waarin we vroegen om de terugkeer van de buurtbus tussen Reeuwijk en Gouda, ontving de SP vandaag een brief van Arriva met de toezegging dat de buurtbus op korte termijn weer gaat rijden.

Lees verder
14 november 2020

Niet weer bezuinigen!

Foto: SP

"Niet weer bezuinigen op zorg en ondersteuning", dat was de inzet van de SP in het gemeenteraad-debat deze week, over de inkomsten en uitgaven van de stad.

Lees verder
21 oktober 2020

SP in brief aan Arriva: hervat per direct de buurtbus Gouda - Reeuwijk

Foto: SP

Ruim 2 weken geleden voerde de SP in Gouda al actie voor de terugkeer van de buurtbus tussen Gouda en Reeuwijk. Vanwege Corona rijden de buurtbussen al maanden niet. Met nam oudere mensen zijn afhankelijk  van deze voorziening om o.a. naar het Groen Hart Ziekenhuis of het NS station Gouda te reizen. In een reactie van Arriva via twitter liet het bedrijf weten haar best te doen.

Lees verder
1 oktober 2020

Protestactie! Geef de ouderen van Gouda en Reeuwijk de buurtbus terug!

Foto: SP

Op woensdag 30 september voerde de SP in Gouda protestactie voor de terugkeer van de buurtbus. Sinds dit voorjaar rijdt de buurtbus van Arriva niet meer.

Lees verder
24 september 2020

Geef de ouderen van Gouda en Reeuwijk de buurtbus terug!

Foto: SP

Op woensdag 30 september voert de SP in Gouda actie voor de terugkeer van de buurtbus. Sinds dit voorjaar rijdt de buurtbus van Arriva niet meer.

Lees verder
24 augustus 2020

Waarom rijdt de buurtbus niet?

Foto: SP

Voor ouderen is de buurtbus belangrijk om erop uit te gaan, een familielid of vrienden te bezoeken. Nu zijn ouderen aangewezen op duur taxivervoer als ze een bezoek willen afleggen. De SP heeft om opheldering gevraagd bij de gemeente.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier