h

Nieuws uit 2012

9 december 2012

Thema-avond: Wonen op 14 december

De komende jaren staat het thema 'Wonen' hoog op de politieke agenda. Zowel landelijk als in de Goudse regio. De voornemens van het huidige kabinet om de woningmarkt te hervormen, heeft ook invloed op de woonsituatie in Gouda. Wat betekenen de plannen met betrekking tot de woningbouw, hypotheekrente-aftrek, verhoging van de huren en belastingverhoging voor woningcorporaties voor de inwoners van Gouda? Om inzicht te geven in de woonproblematiek en antwoord te geven op vragen organiseert de SP Gouda op 14 december a.s. een thema-avond 'Wonen'.

Lees verder
29 november 2012

Oplossing voor De Clown?

Gisteren heeft de gemeenteraad gekozen voor optie 2: De Clown opnemen in het bestemmingsplan Nieuwe Park Bedrijventerrein onder de titel "sportcentrum".

Lees verder
29 november 2012

Schoentjesactie

In het hele land dus ook in Gouda zijn SP-leden kinderschoentjes aan het verzamelen.

Lees verder
27 oktober 2012

Op bezoek bij De Clown

Na berichten dat De Clown aan het Jaagpad moet sluiten ging de SP op een zaterdagmiddag eens een kijkje nemen.

Lees verder
23 oktober 2012

Croda veilig?

Croda heeft een vergunning aangevraagd voor de opslag van gevaarlijke stoffen. De directie heeft aangegeven dat er een grote nieuwe loods komt, om zo te voorkomen dat er steeds gevaarlijke stoffen over de openbare weg moeten worden vervoerd.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier