h

Nieuws uit 2007

7 december 2007

Hogere Eigen Bijdrage AWBZ? Laat het ons weten!

Hogere Eigen Bijdrage ? Laat het ons weten!

Veel bewoners van een AWBZ instelling hebben bericht gehad dat ze vanaf 1 januari een hogere Eigen Bijdrage moeten gaan betalen.

In 2003 is een nieuw eigen bijdrage systeem in de AWBZ ingevoerd. Het was toen al duidelijk dat dit enorme gevolgen zou hebben voor de koopkracht van inwoners van AWBZ instellingen. Daarom had de overheid de regeling voor mensen die in die tijd al in een instelling verbleven uitgesteld. Deze overgangsregeling stopt nu. Dat leidt tot forse onrust en problemen:

Lees verder
15 oktober 2007

SP statenleden Romijn en van Aelst in Reeuwijk.

statenlid lies van aelst in reeuwijk SP statenleden Lies van Aelst en Peter Romijn hebben woensdag 10 oktober met de herindelingenquête op de weekmarkt van Reeuwijk-Brug en Moordrecht gestaan. Het doel van de enquete is er achter te komen wat de bewoners van de te herindelen gemeenten vinden van de plannen.

Lees verder
8 oktober 2007

SP statenlid op weekmarkt in Waddinxveen

SP statenlid Eva de Bakker is vrijdag 12 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur met voormalig SP statenlid Gerard Harmes aanwezig op de weekmarkt in de Willem de Zwijgerlaan in Waddinxveen.

Lees verder
8 oktober 2007

SP statenlid op weekmarkt in Reeuwijk-Brug

SP statenlid Peter Romijn is woensdag 10 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur met SP vrijwilligers aanwezig op de weekmarkt aan de Lange Krag in Reeuwijk-Brug.

Lees verder
1 oktober 2007

Enquête herindelingen Zuidplas en omgeving

In onze provincie staan een aantal flinke herindelingen op stapel. In kantoren en vergaderzalen is er al veel over gesproken, maar de inwoners van Bodegraven, Boskoop, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Reeuwijk, Rijnwoude, Waddinxveen en Zevenhuizen-Moerkapelle hebben zich nog helemaal niet uit kunnen spreken.

Lees verder
25 september 2007

Fractie-nieuws

In verband met persoonlijke omstandigheden heeft Mary van Asperen, fractievoorzitter van de SP Gouda, haar raadslidmaatschap tijdelijk neergelegd.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier