h

Nieuws uit 2013

18 december 2013

Sinterklaasactie SP-Gouda groot succes

SP-Gouda is blij met de vele positieve reacties op onze sinterklaasactie op het station en winkelcentrum Bloemendaal. Dat kinderen een handje helpen in het huishouden is prima. Maar dan wel in het kader van de opvoeding, niet als gemeentelijke bezuinigingspost!

Lees verder
12 december 2013

Hou de peuterspeelzaal betaalbaar

Door nieuwe maatregelen van het kabinet dreigen peuterspeelzalen veel duurder en dus voor veel mensen onbetaalbaar te worden. De SP vindt het juist heel belangrijk dat de peuterspeelzaal voor iedereen toegankelijk blijft.

Lees verder
8 december 2013

SP-Gouda op de radio

Onze voorzitter Boris Stil was op zaterdag 7 december samen met Lenny Roelofs, onze lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, te horen op Gouwestad radio. Boris en Lenny waren te gast in het ochtendprogramma van Marcel Vos.

Lees verder
19 november 2013

DE SP SPEELT VOOR SINT EN PIET

SP-Gouda houdt op donderdag 28 november op Gouda CS en op vrijdag 29 november bij Winkelcentrum Bloemendaal een Sinterklaasactie. Om onze serieuze boodschap op ludieke wijze kracht bij te zetten, delen we 'nuttige' cadeautjes voor kinderen uit.

Lees verder
15 november 2013

STEUN SP AAN HET FNV-PROTEST OP 30 NOVEMBER

Onder het motto ‘Koopkracht en echte banen’ start de FNV op zaterdag 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht de nieuwe campagne tegen de bezuinigingsdrift van het kabinet. Door de bezuinigingen raken tienduizenden mensen in de zorg, de kinderopvang en bouw hun baan kwijt. Leraren, de politie en vuilnismannen krijgen er opnieuw geen cent bij. 

Lees verder
7 november 2013

Vooraankondiging actie 29 november

SP-Gouda komt op vrijdag 29 november in actie tegen nieuwe bezuinigingen op de huishoudelijke hulp. Aanleiding is de berichtgeving in het AD dat jonge kinderen van zorgbehoevende ouders verplicht huishoudelijke taken op zich moeten nemen.

Lees verder

Pagina's

Blijf op de hoogte

We gebruiken je mail-adres en telefoonnummer om je op de hoogte te houden van acties en belangrijk nieuws van de SP in Gouda e.o. 

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier